Onze kernwaarden

De kernwaarden van indicatio

Onze kernwaarden bepalen de koers van onze strategie en doelstellingen op de lange termijn. Ze vormen een permanent onderdeel van ons dagelijks handelen en onze besluitvorming. We zijn ervan overtuigd dat deze waarden ons uniek maken in vergelijking met onze concurrenten en zijn dan ook trots op onze kernwaarden!

Onafhankelijk

Wij werken vanuit een open en onbevooroordeelde objectieve houding.

Klantgericht

Wij zetten ons voor honderd procent in voor dat wat goed is voor onze klanten. Wij willen dat klanten naar ons terug blijven komen en ons aanbevelen bij anderen. Om dat punt zo duidelijk mogelijk te maken, hanteren we de slogan ’the floor is yours’, waarmee we willen benadrukken dat we, dag in dag uit, de wensen van de klant centraal stellen in ons denken en doen. Dagelijks handhaven we onze klantgerichtheid doordat we:

  • een ‘best in class’ bewerkstelligen;
  • geen compromissen sluiten omtrent de kwaliteit van onze producten, oplossingen en service;
  • de door ons geselecteerde markten onderzoeken om ze volledig te (blijven) begrijpen;
  • kiezen voor samenwerking met klanten in een langdurig partnerschap waar beide partijen profijt van hebben;
  • begrijpen op welke wijze onze zakelijke beslissingen effect hebben op onze klanten;
  • onze beloften en verplichtingen nakomen.

Authentiek

Wij zijn onszelf, we laten zien wie we zijn en zijn daar trots op. Wij zijn eerlijk en staan met beide benen op de grond. Wij zijn authentiek: ‘what you see, is what you get’.

Integer

Wij geloven dat vertrouwen een fundamentele voorwaarde is om zaken met elkaar te doen. Daarom beschouwen we integriteit als een essentiële kernwaarde. Deze waarde vullen wij concreet in door te allen tijde open, eerlijk en respectvol te zijn naar collega’s, klanten en alle andere belanghebbenden.

Professioneel

Wij leveren kwalitatief uitstekende adviesdiensten. Wij zijn aangesloten bij de beroepsorganisatie het NIRV (Nederlands Instituut voor Register Valuators). Daarnaast beschikken wij over brede ervaring en investeren we structureel in kennis van best practices en specifieke branche- en marktkennis.

Pragmatisch

Wij streven naar creatieve, haalbare en toepasbare oplossingen. Wij doen ons uiterste best om bij te dragen aan de realisatie van uw doelstellingen. We doen niet ingewikkeld over kennis en maken u niet afhankelijk: we delen onze kennis en helpen u tot een oplossing te komen. We scheppen duidelijkheid, reduceren risico’s, vinden passende oplossingen en begeleiden u bij de succesvolle uitvoering ervan.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis intakegesprek.

Bert Hidding RV QC

partner

Bel ons

+31 655 335 705

Bezoek ons

Oliemolen 1
7751 DV  Dalen
Nederland