Bedrijfsfinanciering

Bedrijfsfinanciering

Financiering maakt deel uit van de dienstverlening van Indicatio Corporate Finance. De afgelopen jaren behaalden wij een score van honderd procent bij de realisatie van bancaire financieringen. Al onze financieringsaanvragen hebben geleid tot een of meerdere offertes.

Tijdens de analysefase verstrekken wij advies over hoe (naar onze mening) uw optimale financieringsconstructie eruitziet. Wij hebben hierbij oog voor een gezonde verdeling tussen eigen vermogen, leningen op (middel)lange termijn en rekeningcourantkrediet.

Ons advies is mede gebaseerd op uw bedrijfsstrategie. Daarnaast houden wij de bancaire richtlijnen in het oog, zodat we weten of de gewenste constructie ook haalbaar is. Tenslotte dient er een gezonde balans te zijn tussen aflossen, investeren en het uitkeren van dividend.

Het is van belang de totale bedrijfsfinanciering op het moment van financieren in een keer goed te regelen: u gaat immers financieringscontracten aan voor meerdere jaren. Wij ondersteunen u graag bij de goede voorbereiding die dit vereist. Nadat we het financieringsmemorandum hebben opgesteld, begeleiden wij u bij de besprekingen met de banken. Door ons netwerk in de bancaire wereld zitten we altijd met de juiste persoon om de tafel. Na het gesprek voorzien wij de bank van eventuele aanvullende informatie, zodat u zich kunt concentreren op uw gebruikelijke werkzaamheden. Daarna vergelijken wij de offertes van de banken op objectieve wijze met elkaar. Als ondernemer kunt u vervolgens uw keuze bepalen (bankselectie) op basis van de verschillenanalyse en uw persoonlijke beleving (gevoel speelt immers ook een belangrijke rol). Ten slotte controleren wij de definitieve akten en contracten voor u.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis intakegesprek.

Bert Hidding RV QC

partner

Bel ons

+31 655 335 705

Bezoek ons

Oliemolen 1
7751 DV  Dalen
Nederland